Körkortsrelaterat

Hej hej bloggen.
Jag har inte riktigt hunnit med dig än, jag har fullt upp emellanåt. Men så gjorde världens bästa Lisa en så fin bloggdesign, så nu ska jag försöka hinna med dig litegrann i alla fall. 
 
Jag har börjat på schema nu. 86% natt inom äldrevården. Jag har bara vikariatet till i slutet av april, men nu såg jag att det ligger två nattjänster ute på lediga jobb-annons. Det blir eventuellt massa ändringar inom nattjobb här där jag bor, men jag trivs på natten. Det är inte så lätt med jobb när man som jag har en sjukdom, och annat ... men natten har fungerat. Bara det att de är krav på körkort.
 
Och det har inte jag.
 
 
Så nu blev jag stressad som fan och har börjat kolla upp intensivutbildningar. MEN, det är ju ganska jävla stressigt det också med tanke på att jag jobbar 21:45-7:00 och ska gärna sova lite med. Men visst.. är det bara under en två- eller tre veckors period så funkar det ju. Jag hatar att ringa samtal, men i morgon måste jag i alla fall kolla upp lite om dessa intensivutbildningar. 
 
Jag behöver körkort oavsett hur min jobbsituation är. Här i lilla Skillingaryd blir man så sjukt jävla låst utan körkort. Så jag hoppas att schemat går ihop och att jag har det där körkortet snart : )Kommentarer

De flesta med sjukdom brukar däremot må bättre med dagjobb. På grund av en bra struktur på dagar, veckor mm.. har själv en sjukdom som du och jag mår bäst med ordentliga veckorutiner med mina barn.. 2 stycken 6 o 9 år... utan barn hade jag nog sovit bort hela dagarna... men barnen hade ju inte mått bra av det.. det går ju faktiskt å klara även om man är bipolär....... bara man prioriterar barnens liv.... o barnen mår la bäst av att du som mamma, även med sjukdom, försöker. Barnen mår sämre ju av å veta att de, precis som deras mamma inte år ”samma” som deras kompisar.

Svar: Läkare och terapeuter har sagt att personer med Bipolär mår bättre av dagjobb, men jag mår bättre av att jobba natt. Jag försöker, och gör det jag kan för att vi ska ha det bra. Förstår inte vad du menar med det sista du skrev? Jag jobbar natt nu men jag kommer inte alltid att göra det. Jag vill hitta ett dagjobb som funkar för mig, ett dagjobb inom vården som det ser ut idag fungerar inte, natt gör, däremot därför ser situationen ut som den gör just nu.
Carro Blomqvist


Kom ihåg


Trackback